Selecteer een pagina

Over Ons

Een professionelegemotiveerde en bekwame rij-instructeur met 10 jaar ervaring in het verzorgen van auto-rijlessen. Ik bied onze leerlingen rijlessen op maat, zodat het voor iedereen mogelijk is om hun autorijbewijs te halen. Ik behandel iedere leerling individueel en bekijk welke methode het beste bij de leerling aansluit. Het behalen van een rijbewijs is voor mensen met rijangst een droom, maar ik ben gespecialiseerd in rijlessen geven aan mensen met autisme, faalangst of ADH. Ik bied iedereen de best passende ondersteuning om snel, gemakkelijk en voordelig het rijbewijs te behalen. Bij Auto Rijopleiding Hendrik garandeer ik dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs kunt halen.

Visie & Missie

De missie van Auto Rijopleiding Hendrik is om bij te dragen aan veilig verkeer. Daarom leid ik de kandidaten op tot bekwame, milieubewuste en verantwoorde weggebruikers die de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Zodat ze zelfstandig kunnen auto rijden.
Mijn visie is bij Auto Rijopleiding Hendrik, kandidaten veilig en verantwoord deel te laten nemen aan het verkeer.
Ik wil vanuit mijn expertise en klantgerichtheid kandidaten opleiden tot een verantwoorde weggebruiker. Door een juiste balans te vinden tussen leuk en leerzaam, met als doel het leren rijden als zo plezierig mogelijk te ervaren en te werken naar een veilige deelname aan het verkeer.
De kandidaat leert dan om zelfstandig te sturen en rijden op eigen initiatief. De kandidaat is vrij om keuzes te maken in overleg met de instructeur.

Wij zijn gespecialiseerd om rijlessen in stappen te geven.

Schrijf je vandaag nog in